Pimp Your Online Profile

Laat jij je personal branding aan het toeval over? Meld je aan voor een van de try-outs voor Pimp Your Online Profile! De workshop is bedoeld voor ondernemers/zzp-ers die een online profiel hebben (website, Twitter of/en Facebook-pagina) en aan het maken van een professionele slag toe zijn. Groepsgewijs ga je je eigen online activiteiten analyseren en verbeteren. Als locatie maakt Pimp Your Online Profile gebruik van de ToolKeet in Amsterdam West. Een creatieve ruimte waar je DOET. Je gaat er aan de slag met je ideeën, conceptontwikkeling, beïnvloedings-strategieën en een concreet content plan. Maak het visueel. Je zult zien dat je er dan mee verder kunt. Het uitgangspunt: resultaat creëert nieuwe energie. Dus: kom je ook KETEN in de ToolKeet?

Werkwijze:

De dag begint om 10 uur.

Locatie: de Toolkeet.

Allereerst gaat Carmen Dijvelshoff (Toolkeet) het een en ander uitleggen over het belang van een actuele doelstelling en doelgroep/stakeholders analyse. Vervolgens kijkt Florence Meershoek (Textfloor) naar je teksten en geeft ze voorbeelden van goede teksten. Daarna wordt je website bekeken en krijg je de nieuwste plug-ins geïnstalleerd (indien je een WordPress site hebt). Na de lunch is het tijd voor sociale media, je krijgt een goede profielfoto en wordt er een pitch video van je gemaakt door een professioneel filmmaker. Aan het einde van de dag bekijken we de nieuwe online profielen en sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

10 uur: ontvangst + uitleg
10.30: communicatie/tekst
11.30: website
12.30: lunch13.00: sociale media
14.00: foto
15.00: film
16.00: presentatie + borrel

Een reguliere workshopdag – waarin je volledige profiel in 1 dag een totale pimp krijgt – gaat 495 € kosten. We bereiden ons 100% goed voor. Dus daarom doen we een aantal testdagen met onze klanten. We zien het als een cadeau om feedback te krijgen. Hiermee zetten we de puntjes op de i. Als dank doen we een heel mooi aanbod van 75 € voor de hele dag ‘pimpen’. We weten zeker dat jij het daarna doorverteld aan anderen, want ook deze try-out dag biedt al een hoge kwaliteit. De volgende dagen hebben we gereserveerd voor een try-out:

Voor de try-out is het bedrag 75 € i.p.v. 495 € (schrijf je snel in).

pyop-logo

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*