conceptDe uitdaging bij een goed interactieontwerp is de bezoekers te ondersteunen met informatie en gebruiksvriendelijke functionaliteit. De beste vorm, inhoud, navigatie en interactieve oplossing die de doelgroep verleiden en aanzetten tot conversie zijn vaak online programma’s. Met een online programma kun je klanten geautomatiseerd berichten versturen.

In het uiteindelijke ontwerp worden verschillende functionaliteiten in een template vertaald, wat aan de basis ligt van de online-strategie. Algemene doelstellingen bij het bouwen van websites zijn: potentiƫle klanten aantrekken, meer producten verkopen via de webshop, gerichte aanbieding van producten via campagnes en bestaande klanten een platform bieden waar ze terecht kunnen voor vragen en een relatie kunnen opbouwen. Terugkerende bezoekers zijn belangrijk. Bezoekers komen terug op een website als deze een waarde biedt als bijvoorbeeld: faciliteren, entertainen, een gemeenschap, hulp of iets om te leren.

HoneyDew zoekt met u naar de beste vorm, inhoud, navigatie en interactieve oplossingen die uw doelgroep verleiden en aanzetten tot conversie. De uitdaging bij een goed interactieontwerp is de bezoekers te ondersteunen met informatie en gebruiksvriendelijke functionaliteit. In het uiteindelijke ontwerp worden al deze functionaliteiten in een template vertaald, wat aan de basis ligt van de online-strategie. Algemene doelstellingen bij het bouwen van websites zijn: potentiƫle klanten aantrekken, meer producten verkopen via de webshop, gerichte aanbieding van producten via campagnes en bestaande klanten een platform bieden waar ze terecht kunnen voor vragen en een relatie kunnen opbouwen. Terugkerende bezoekers zijn belangrijk. Bezoekers komen terug op een website als deze een waarde biedt als bijvoorbeeld: faciliteren, entertainen, een gemeenschap, hulp of iets om te leren.