Lovie Award winnaar

Honeydew kondigt met trots aan dat we twee Lovies gewonnen hebben met de website www.dutchmuseumgiftshop.com . Een Bronzen Lovie in de categorie “Websites & Mobile Sites General-Services” en een Silver People Lovie Award. Het winnen van een Lovie Award is een Europese erkenning op het gebied van cultuur, internet technologie & ondernemerschap. De prijzen zijn uitgereikt op basis van de uitstekende online aanwezigheid, en zijn een erkenning voor de dienstverlening van de wereldwijde bezoeker.

De Lovie Awards is de meest prestigieuze prijs voor online in Europa en beloont het beste van het Europese internet in verschillende categorieën. Deze editie is het begin van een geheel nieuw tijdperk voor de Lovie Awards, waarbij 1.200 inzendingen uit meer dan 30 landen in Europa zijn beoordeeld en met meer dan 70.000 stemmen van meer dan 30.000 fans bij de People Lovie Awards, zijn de 13e jaarlijkse Lovie Awards de grootste in onze geschiedenis.

Lovie Awards

De Bronze Lovie Award laat zien dat we in staat zijn om een vernieuwende online ervaring te bieden. De jury prees de website vanwege zijn creativiteit, functionaliteit en vermogen om gebruikers effectief te betrekken. De website viel op vanwege zijn innovatieve aanpak, gebruiksvriendelijk ontwerp en navigatie. De erkenning bevestigt dat we in staat zijn om een hoogwaardige dienstverlening te leveren aan ons online publiek.

Naast de Bronzen Award is de Dutch Museum Gift Shop bijzonder vereerd met de Silver Public Lovie Award. Deze prijs is extra bijzonder omdat deze de waardering en steun van de online community weerspiegelt. De enthousiaste reacties van gebruikers onderstrepen nogmaals het succes van het platform in het verbinden met zijn publiek en het bieden van een onvergetelijke online ervaring.

Wij willen graag de studenten van de Iron Hack Academy bedanken voor het prachtige UX design dat ze vorig jaar voor hun afstuderen gemaakt hebben. Ook willen wij alle deelnemende musea en, in het bijzonder het Wereldmuseum Amsterdam, bedanken voor hun commitment, inzet en steun.

“We zijn ontzettend blij met het ontvangen van zowel de Bronzen als de Audience Lovie Awards. Deze erkenning is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team om een uitzonderlijk online platform voor onze bezoekers te creëren”, aldus Jitske Naberman, oprichter van de Dutch Museum Gift Shop. “We zijn de Lovie Awards en onze online community dankbaar voor deze eer, en we blijven ons inzetten voor het leveren van innovatieve en boeiende diensten aan ons publiek.”

Met de musea hebben we een geweldige zeven-woorden toespraak opgenomen! Bekijk deze op de Lovie-website.

Over de Dutch Museum Gift Shop: De Dutch Museum Gift Shop streeft ernaar online bezoekers een meeslepende en plezierige ervaring te bieden. Met een breed scala aan producten geïnspireerd op collecties en tentoonstellingen van deelnemende musea streeft dMgs ernaar de culturele ervaring buiten de fysieke muren van het museum uit te breiden.

lovie award

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*