[:nl]Chiropractie Watergraafsmeer[:]

[:nl]Chiropractie-Watergraafsmeer is het nieuwe jaar gestart met een vernieuwde website. Chiropractie is een medische wetenschap die zich met het hele lichaam bezig houdt. Veel mensen hebben rugklachten en die zijn goed te verhelpen door middel van chiropractie. De website heeft tot doel om het bezoekers en patiënten makkelijker te maken online een afspraak in te plannen. Voor nieuwe patiënten is de website een middel bedoeld om een indruk te geven van de praktijk en de chiropractor Martijn van der Schouw.

De foto’s op de website zijn gemaakt door de fotograaf Martijn Gijsbertsen. Voor mij was het een bevestiging hoe belangrijk een goede foto is. Deze maken eigenlijk de website. Het was voor mij voor het eerst dat ik met Martijn Gijsbertsen samenwerkte en dat beviel erg goed. Martijn is een gedreven persoon die in zijn foto’s net dat laagje meer weet aan te brengen.

chirohomepage1

 

Als WordPress theme is gekozen voor Medico van Enovate Market. Het theme heeft een medische uitstraling en een uitgebreide slideshow op de homepage. Deze vormgeving past bij een praktijk van een chiropractor.

chiropraktijk_oud

Om beter gevonden te worden in Google is Martijn van der Schouw een blog begonnen. Een blog is ook een prima manier om uitgebreid in te gaan op een onderwerp als chiropractie. Ook is een SEO plug-in geïnstalleerd om de Seach Engine Optimalisation te verbeteren.

Rechts een afbeelding van de oude homepage van de website.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren[:]