Webshop & Marketing

e-Commerce is topsport en een complex vakgebied op zichzelf. Door het bundelen van expertise geven wij onze klanten meteen een voorsprong. Iedereen die te maken heeft met fysieke producten en online verkoopt loopt tegen investeringen aan. Of heeft misschien al een paar missers achter de rug die geen resultaten hebben opgeleverd. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zetten die voor jou in zodat jij je kunt focussen op je groei en de ontwikkeling van je product. Al onze processen worden voortdurend geoptimaliseerd zodat je altijd beschikt over een actuele propositie.

Opslag & Verzending

Naast de webshop is het fulfilment van groot belang. Dit kan uitbesteed worden aan verschillende partijen. Het magazijn is verwarmd, voorzien een alarmsysteem met doormelding en groot genoeg om alle producten op te slaan. Klanten die een bestelling doen in de webshop kunnen ervoor kiezen het daar op te halen. Fulfilmentbedrijven pakken in, verzenden en controleren retourzendingen.

Klantenservice

De klantenservice kun je uitbesteden. Het is belangrijk snel te reageren op vragen. Dit kan via de telefoon, email, Whatsapp, Facebook posts, Twitter. Via een ticketsysteem waarbij de webshopeigenaar altijd kan meekijken en/of zelf kan reageren is het mogelijk om effectief klantenservice toe te passen.