Wat is een effectief Webdesign?

Webdesign

Als ondernemer kun je niet meer zonder een website met een passend webdesign. Hiermee ben je voor je doelgroep beter vindbaar. Wil je een verbluffende eerste indruk maken? Dan is het noodzakelijk dat je website er professioneel uitziet. Maar hoe val je op tussen alle concurrenten? Dat doe je met een overtuigend en interactief webdesign.

WordPress – adaptive vs responsive design

WordPress heeft zeer veel verschillende designs waar je uit kunt kiezen. Vaak is een gratis versie al voldoende. Voorbeelden van themes die ik veel gebruik zijn die van Athemes, of het theme Emmet van MotoPress. Dit zijn templates die behalve responsive ook adaptive zijn.  Het verschil tussen adaptive en responsive design, is dat vanuit adaptive webdesign rekening gehouden is met het apparaat (en dus meer alleen het schermformaat bij responsive) waarop de pagina getoond wordt. Een adaptive design kijkt namelijk eerst naar het apparaat alvorens hij het design aanpast en toont aan de hand daarvan de beste versie.

Bij een mooi design horen mooie foto’s. Het beste kun je hiervoor naar een fotograaf gaan maar mocht dit te kostbaar zijn dan kun je ook genoeg materiaal vinden op websites als Pixabay of FreeImages.

Wil je veel tijd en frustratie besparen; laat Honeydew (of een ander webbureau) jouw website maken voor een onvergetelijk resultaat. Honeydew bouwt voor jou een volledige, op maat gemaakte website, waarbij je eigen huisstijl centraal staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*