Zaak van de Ziel

zaak van de ziel

Manja Gruson geeft workshops en tekenlessen aan zowel kinderen als volwassen. Vanuit haar werkervaring als journalist op het gebied van opvoeding, zorg en zingeving, en haar levenservaring, o.m. als ouder van twee intelligente, gevoelige zoons, is ze diverse creatieve en spirituele cursussen gaan volgen die de basis vormen voor haar huidige werkzaamheden.

Voor het promoten van haar werkzaamheden heeft ze een paar jaar geleden een website laten bouwen. Haar website stond bij Wix maar was verouderd. Ondanks dat Wix zegt dat je eenvoudig gratis je eigen website kunt bouwen bleek het onderhouden moeilijk en tijdrovend. Om deze reden is Manja opzoek gegaan naar een andere oplossing.

WordPress

WordPress heeft als voordeel dat je met allerlei plug-ins je website kunt inrichten zoals jij het wil. Zo heb ik voor Manja een website gebouwd met een extra handleiding die ze altijd online kan inzien. Zo hoeft ze zich geen zorgen te maken omdat ze vergeten is hoe ze een workshop kan uploaden of een bericht kan plaatsen.

Via de website kunnen bezoekers zich direct inschrijven. Dit heeft als voordeel dat Manja inzage heeft in het aantal deelnemers en ze via Social Media haar workshops makkelijkere kan promoten.

Logo

logo zaak van de ziel

Naast de website was Manja ook toe aan een nieuw logo. Aan de hand van een schilderij, door haar gemaakt van een levensboom, is het logo tot stand gekomen. De bladeren zijn de verschillende workshops geworden die Manja geeft. Het kleurgebruik is helder en de boom is sterk vereenvoudigd waardoor deze ook te gebruiken is voor visitekaartjes en briefpapier.

Meer weten over Zaak van de Ziel?