[:nl]Winnie Casting[:]

[:nl]Winnie_Casting_Logo_voorstel-2[1]Met de nieuwe website voor WinnieCasting, hebben wij een website opgeleverd die concurrerend is met sites van de grotere casting bureaus. De site heeft een heldere look-and-feel en door middel van filters op de modellen pagina’s is het voor bezoekers eenvoudig om de juiste modellen te selecteren.

De website is echter meer dan alleen een verzameling foto´s van modellen. Naast dat WinnieCasting zelf modellen op de site plaatst, kunnen (potentiële) modellen, of ouders van modellen, zich aanmelden op de site en zelf modellen-pagina´s aanmaken en beheren. Dit maakt het werk voor de mensen van WinnieCasting eenvoudiger: zij keuren de aangemelde modellen met een eenvoudige druk op de knop goed.

Vaak stuurt WinnieCasting ook selecties van modellen naar klanten. Op de nieuwe site is het eenvoudig om een aantal modellen te markeren. Deze geselecteerde modellen worden dan aan een unieke URL gekoppeld, welke naar de klant gestuurd wordt.

De homepage is ook direct pakkend door de achtergrond video die wij hebben gemaakt, waarin te zien is hoe Winnie Bosch, eigenaresse van WinnieCasting, haar casting op straat uitvoert.

Technologie:

  • WordPress
  • Woocommerce

Bewaren[:]