Uw Persvoorlichter

uwpersvoorlichter

Voor het optimaliseren van de SEO van een website maak ik veelvuldig gebruik van verschillende SEO plugin’s. Hiermee kun je je berichten zo optimaal mogelijk inrichten en voorzien van zoekwoorden zodat deze goed gevonden worden. Voor de nieuwe website van Uw Persvoorlichter, waar voorlichting maar ook vindbaarheid in de media, van groot belang is, hebben we gebruik gemaakt van Yoast. Deze plugin laat meteen zien hoe je blogbericht nog beter vindbaar kan worden. Middels groen-oranje-rood weet je in een oogopslag wat de status is. Voor Uw Persvoorlichter is dit heel erg handig. Op deze manier kunnen ze zelf hun berichten kunnen optimaliseren en zo ook hun klanten goed adviseren ten aanzien van de vindbaarheid.

Uw Persvoorlichter is opgericht door Marike Timmermans. Samen met Caroline Ubachs en Maureen Veerman hebben ze dagelijks contact met de media. Ze informeren de media over nieuwswaardige zaken en functioneren voor journalisten als betrouwbare bron van informatie. Op deze manier creƫren ze betrokkenheid en bouwen aan de naamsbekendheid van hun klanten. Een goede online aanwezigheid is van groot belang voor het verspreiden van nieuws.

Met een nauwkeurige planning bepalen ze met welk nieuws ze wanneer naar buiten gaan. Samen met de opdrachtgever hebben ze zorgvuldig doelgroepen bepaald en aan de hand daarvan selecteren ze de juiste media. Met deze media – en waar nodig de specialisten daarbinnen – gaan ze een relatie aan en onderhouden deze met interessante berichten en ontwikkelingen.

Door de SEO optimalisatie van de nieuwsberichten kun je deze als landingspages beschouwen. Bezoekers komen via de nieuwsberichten op de website. Zowel de diensten als het laatste nieuws komen daarom ruim aan bod op de site.