RANIA Lifestyle

Het start-up bedrijf RANIA Lifestyle heeft sinds kort een webshop gebouwd in WooCommerce. Oualid Khemili wilde een moderne Arabische uitstraling die paste bij het merk. De doeken zijn vakkundig gefotografeerd door Niels den Haan. De hamamdoeken en plaids worden inmiddels ook verkocht via Bol.com. De afwikkeling van de pakketten wordt gedaan door Het Fulfilmentbedrijf. Via een aparte plugin wordt de voorraad centraal in de website bijgehouden.

 

RANIA Lifestyle is opgericht door oud voetballer en ondernemer Oualid Khemili. Oualid is opgegroeid in Tunesie. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam met zijn vrouw en dochter. De hamamdoeken en plaids zijn met de hand gemaakt in Tunesische textielfabrieken. Met het verkopen van de doeken ondersteunt hij de lokale bevolking.

Als ondernemer is Oualid in 2008 gestart met TipToe Shoes and Bags. Een concept waarbij schoenen passen bij een tas. Het idee had en heeft nog steeds veel potentieel volgens Oualid. Inmiddels richt hij zich op hamamdoeken en huidverzorgingsproducten. Met RANIA Lifestyle wil hij een meer duurzame weg in gaan.