Makelaarskantoor Gaikhorst

Gaikhorst Makelaarskantoor

Bij het kopen of verkopen van een huis gaat het vaak om vertrouwen. Hoe onderscheid je jezelf hierin? Gaikhorst heeft een gedegen en lange reputatie in de Amsterdamse makelaarswereld dus via via komen regelmatig klanten binnen. Online is iedere NVM makelaar verplicht zijn aanbod eerst op Funda te laten zien en daarmee valt het onderscheidende vermogen van een makelaarskantoor weg. Ook zijn huizen, woningen en appartementen, verkocht in het verleden, onzichtbaar voor potentiële klanten.

Onafhankelijke website

Om deze reden heeft Gaikhorst gekozen voor een eigen (onafhankelijke) website waarbij ook objecten die al verkocht zijn blijven staan zodat de verkoper/of koper van een huis meer inzicht krijgt in de algehele dienstverlening. Ook komen reviews uitgebreid aanbod en krijgt de klant meteen te zien waar bij het Gaikhorst om draait: integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en jarenlange ervaring.

Onze klantenkring breidt zich voornamelijk uit op voorspraak van eerdere tevreden klanten. De mooiste kenschets van onze organisatie is dan ook door één van onze eigen klanten gegeven in een klanttevredenheidsonderzoek van de NVM: “Naast alle andere makelaarskantoren waar we mee te maken hebben gehad is Gaikhorst nog steeds het enige kantoor dat je ook een ander gunt, dankzij de mensen die er werken!”

Bij Gaikhorst is zeer veel expertise aanwezig en dat mag best getoond worden. De pagina’s waar de objecten staan zijn SEO geoptimaliseerd waardoor iemand die zoekt in Google op appartement Brederodestraat Amsterdam ook bij Gaikhorst terecht komt.

De schitterende sfeerfoto’s zijn van Menno Alberts en de portretfotografie is van Anne Marie Trovato.