Converling Translations

Converling Translations

Converling Translations ziet zichzelf als meer dan een vertaalbureau, zij zijn het supportteam, bij wie klanten terecht kunnen voor verschillende zaken rondom zakendoen in het buitenland of met buitenlandse partijen.

‘Het is zoveel meer dan enkel de vertaling van woorden’. Denk bijvoorbeeld aan culturele, juridische en zakelijke aspecten.

Bij een vertaalaanvraag kan Converling helpen met verschillende juridische en culturele (vertaal) vragen. Zij zetten hiervoor een uitgebreid international partner netwerk in. Dit kan gaan over onderhandelingen met een Chinese partij, een product op de Duitse markt brengen of communiceren met Fransen over nieuwe wetgeving.

Om deze reden is een internationale uitstraling belangrijk. Converling Translations vertaalt in (bijna) alle talen en heeft een uitgebreid netwerk. Dat is tot uitdrukking gekomen in het beeldmateriaal, de teksten en de cases waarin het dienstenaanbod van Converling goed tot zijn recht is gekomen.

Voor Converling Translations is het belangrijk dat de website een dynamisch karakter kreeg ondanks dat advocaten en notarissen, die tot een groot gedeelte van de doelgroep behoren, een vrij conservatieve houding hebben. Dit is tot uitdrukking gekomen in het wat behoudende kleurgebruik van donkerblauw en groen. Het dynamische karakter is gecreëerd door de one-page oplossing en het gebruik van parallax effecten.

De website is in het Nederlands en Engels. De volgende stap is het online geven van een offerte bij het uploaden van de tekst in PDF of Word formaat. Deze functionaliteit komt er zo spoedig mogelijk aan.

Beste Jitske,

Een tijdje terug ben jij begonnen met de bouw van onze nieuwe website, converlingtranslations.com. Bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website komt veel meer kijken dan ik in eerste instantie had verwacht. Maar wat is het fijn dat de nieuwe visie van het bedrijf ook helder tot uiting komt in de bedrijfswebsite.

Gedurende het hele proces stond je klaar en reageerde adequaat wanneer ik vragen of toevoegingen had. Ik ben erg blij met het resultaat en krijg geregeld complimenten over de website.

Niet alleen ik ben blij, ook mensen die ik aan jou heb geïntroduceerd voor het bouwen van hun nieuwe website, zoals Cees Mulder. Hij heeft een stichting, Gansoord, en jij hebt ze enorm geholpen om hun projecten goed te laten zien online en daarbij ook om het hele proces te optimaliseren en te automatiseren voor de aanvraag van projecten. Je geeft dus niet alleen een mooi voorkantje, maar denkt oo mee over het hele proces achter het bedrijf en welke tools dan weer ingezet kunnen worden om het bedrijfsproces te optimaliseren. En daar blijft het niet bij, je neemt ook de SEO mee en denkt mee hoe de organisatie goed gevonden wordt online. Kortom je biedt echt een totaal pakket.
En zoals Cees regelmatig tegen me zegt, ‘ze is gewoon een prettig mens’, fijn om mee samen te werken.

Jitske, hartelijk dank voor de samenwerking en de mooie websites!

Hartelijke groet,

Sofie Kleefstra

Converling