Alle dagen Kerst

Ooit al een broccoli kerstbal willen hebben? Of wat dacht je van een hamburger in de boom! Als het aan Wild Poppies ligt is het ‘alle dagen kerst’! Wild Poppies verpakt de kerstballen in een verhaal. You buy a story, not a product. Dat is de visie van Wild Poppies. De missie? Herinneringen en verhalen maken. Keer op keer.
De website is, net op tijd voor Kerst, live gegaan :-D.. dus hou je van kerstshoppen? Neem een kijkje op www.wildpoppies.nl.
 kerstbal brocoli
Vorig jaar juni kwam ik hier (BNI) met mijn eerste zoekvraag: Wie kan mij helpen met het maken van een website. Jij, Jitske, gaf gelijk aan dat jij die persoon kon zijn. En daarvoor wil ik je heel erg bedanken!
Het duurde even voordat ik inging op jouw aanbod, maar een paar maanden geleden hadden we dan echt onze eerste afspraak in Merkelbach. Wat een prachtige plek! Ik had op dat moment zelf wel al een website ‘gemaakt’, maarja dat is van dat knip en plakwerk, dus ik had jouw hulp hard nodig om er een goed werkende webshop van te maken.
Daar zaten we dan, druk brainstormend over mijn webshop. Want wat komt daar veel bij kijken! Jij bleef de rust zelve en je zei heel geruststellend: ‘Da komt allemaal goed. Echt! Dit kan jij ook’. Naast het technische gedeelte van de website bouwen, geef je je kritische mening op het design en een training in het onderhoud & bijhouden van de webshop. En wat blijkt: ik kan inderdaad ook iets. En ook zo fijn dat ik je kan bellen als ik het echt niet meer zie zitten. Waarom wil dat ene woord niet veranderen, zoals ik het wil. Ik, 1,5 uur verder met zoeken en stoeien … toen dacht ik: Jitske HELP! Jij legde heel rustig uit: ‘Kijk daar en daar, zo en zo’. Ooooh DAAAR zat die knop, dacht ik.
Naast het maken van de webshop, heb je mij ook in contact gebracht met de fotograaf die de foto’s heeft gemaakt van alle kerstballen. Jitske, zo ontzettend bedankt! Als je iemand zoekt die met je meedenkt, je helpt en ondersteunt in de wondere wereld van een website of webshop dan heb je aan Jitske de aller-allerbeste. Dus Jitske: ik zou jou aan iedereen ban harte aanbevelen.
Testimonial van Yolande Sep
kerstbal pauwenveren

Bewaren

Bewaren