Cool sites

Alles verandert, ook de online wereld. Vorig jaar bestond je niet als je geen Avartar had in Second Live. Tegenwoordig zijn we aan het twitteren, vertellen we de hele wereld ieder uur waar we mee bezig zijn en zijn continu mobiel via het internet te bereiken.

Behalve natuurlijk 15 jarige-jongens want die gamen de hele dag. Wat niet verandert, is wie we zijn. Net als onze grootouders begeven we ons in groepen waar we ons thuis voelen. Het enige verschil is dat het dorp van voorgaande generaties is verruild voor netwerken verspreid over de hele wereld. Internet biedt een enorm groot voordeel door het bereik en de relatief lage kosten. Te meer een reden om meteen te beginnen!

Zowel goede als slechte websites zijn een grote inspiratiebron. About.com geeft in haar overzicht ’20 Really Cool Websites’ een overzicht. Wat opvalt is de eenvoud van de concepten. Zo heeft Woot één product per dag op zijn site staan. Het product blijft net zo lang staan totdat het is uitverkocht. Bezoekers kunnen reviews plaatsen en bloggen over het product. Ook is het opzetten van een online community iets waar we nog lang niet op uitgekeken zijn. Hoe eenvoudig is het? Kijk op Ning en laat je inspireren door de grote hoeveelheid aan groepen waar je je aan kunt sluiten. Coolwebsites.com staat vol met interactieve, gepersonaliseerde en commercieel interessante sites. Eigenlijk zou iedereen die op zoek is naar een nieuwe site eerst hier moeten kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*