Cook Your Life

Koken is vergelijkbaar met het bouwen van een website.  Je hebt een aantal ingrediënten: WordPress, content zoals recepten, tijd en aandacht. En... opeens heb je een heerlijke website. Je begrijpt het al, ik heb een website gemaakt voor een kok. In dit geval Leo Keijzer van Cook Your Life.

Cookyourlife is een kookschool, culinair atelier en table d’hôte op een historische en inspirerende plek in Amsterdam, dichtbij de culinaire hotspots van de oude stad. Cookyourlife combineert de Bourgondische Franse culinaire technieken met Hollandse producten van lokale producenten; we koken Europees. De seizoenen zijn leidend in het ambachtelijk koken.

De website bevat naast veel informatie over de kookstudio, een compleet overzicht van zijn recepten. Een deel van deze recepten zijn als seizoensrecepten voor iedereen zichtbaar. Het merendeel is door Leo in gebruik als zijn online naslagwerk en dus alleen voor hem en zijn cursisten te zien. Als plugin heb ik WP Ultimate Recipe Premium geïnstalleerd. Deze plugin is geselecteerd omdat deze verreweg de meeste likes en gebruikers had van alle recepten pug-ins in WordPress.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*